Košarica tečajev
Domov Za podjetja

Skupaj do poslovnih uspehov!

Na Zavodu ŠOLT izvajamo tudi prilagojena izobraževanja za podjetja!
Naši tečaji in izobraževanja za podjetja so popolnoma prilagojeni vašim potrebam in željam.

Vas zanima izvedba tečaja v vašem podjetju? Pošljite nam povpraševanje preko kontaktnega obrazca spodaj. V obrazec napišite, kateri tečaj vas zanima in koliko zaposlenih želite prijaviti, ter dodajte kakršnekoli druge posebne želje, ki jih imate. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Ponudba izobraževanja vključuje:

  • gradivo
  • predhodno testiranje
  • fleksibilen urnik
  • končno preverjanje znanja in potrdilo o opravljenem tečaju

Pošljite povpraševanje (kliknite tukaj)!

Kateri tečaji so na voljo v Šoltovi poslovni ponudbi?

Jezikovni tečaji

Izbirate lahko med 30. tujimi jeziki različnih stopenj, vključno s tečaji nemščine, francoščine, italijanščine, angleščine, hrvaščine itd.

Tečaji so lahko redni, osvežitveni, konverzacijski ali kombinacija vseh treh!

Programi so skladni s programi SEJO (Skupni evropski jezikovni okvir).

Strokovni tečaji

Strokovni tečaji zasledujejo cilje izboljšanja kompetenc zaposlenih zaradi potreb mobilnosti med področji dela ter tako profesionalnega kot tudi osebnega razvoja ter delovanja v sodobni družbi.

Za podjetja najbolj priporočamo tečaja Mala vrata retorike in tečaj Desetprstnega slepega tipkanja.

Računalniški tečaji

Vpeljava novih tehnologij podjetjem omogoča nove poslovne priložnosti, optimizacijo procesov v podjetju in pri samem delu. S spoznavanjem programov in njihovih funkcij, bodo zaposleni lahko učinkoviteje in pregledneje opravili svoje naloge.

Na voljo imamo številne računalniške tečaje, vključno s tečaji Microsoft Office orodij in s tečajem Digitalne pismenosti.

Teambuilding

Teambuilding dogodki so namenjeni podjetjem in poslovnim skupinam za oblikovanje usklajene ter motivirane ekipe. V poslovnem svetu, kjer je pozornost usmerjena predvsem na naročnika, podjetja pogosto pozabijo na svoje največje bogastvo – zaposlene. Teambuilding dogodki in ostale ekipne aktivnosti povečajo motivacijo zaposlenih, kar posledično pripomore k večji konkurenčni prednosti podjetja.

Na Zavodu ŠOLT smo posebej ponosni na svoje teambuilding dogodke na jadrnici!

V okviru izobraževanj pripravljamo pestro ponudbo jezikovnih, strokovnih, računalniških tečajev in tečajev digitalnih kompetenc. Izobraževanja pripravljajo in vodijo profesorji ter drugi strokovnjaki, specializirani za posamezna področja. Izkušeni predavatelji prilagodijo program vašim željam in potrebam, tako, da lahko vaši zaposleni hitreje dosežejo zastavljene cilje in znanje jezika.

Pomembno nam je, da vam z znanjem pomagamo uresničiti zastavljene cilje. Na podlagi vaših potreb, pričakovanj in želja bomo oblikovali zasebni program izobraževanja, ki bo primeren za vaše podjetje in vaše zaposlene. Vašim potrebam lahko prilagodimo vse, od trajanja tečaja do urnika in programa izbranega tečaja.

Želite izvedeti več?

Zaupajo nam...

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .