Košarica tečajev
Domov Jezikovni tečaji Portugalščina

Portugalščina

Zakaj portugalščina?

Učenje portugalščine pomeni učenje romanskega jezika, zato vam bo v pomoč prišlo predznanje španščine, italijanščine, francoščine in celo romunščine! Gre za zelo razširjen jezik, saj ga po vsem svetu govori kar 230 milijonov prebivalcev! Verjetno ste vedeli, da tudi Brazilija govori portugalsko. Ste vedeli tudi za Angolo, Zelenortske otoke, Vzhodni Timor, Gvinejo Bisao, Mozambik in državi São Tome in Príncipe? Pridružite se nam na Zavodu ŠOLT in se pridružite temu perspektivnemu jeziku, saj boste tako osvojili jezik, ki velja za šesti najbolj govorjeni jezik na svetu!

In še nekaj zanimivosti:

  • Portugalska je najstarejša evropska država. Tako so njene meje nespremenjene že od leta 1139.
  • Portugalščina je uradni jezik kar devetih držav po celem svetu.
  • Najstarejša knjigarna na svetu se nahaja v glavnem mestu Portugalske, v Lizboni. Knjigarna Bertrand je bila ustanovljena leta 1732.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu portugalščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji portugalščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .