Košarica tečajev

Kitajščina

Zakaj kitajščina?

Kitajščina je jezik z največ govorci na svetu. Velika prednost, ki si jo boste s tem jezikom pridobili, je sposobnost boljše komunikacije v poslovnem svetu, saj je Kitajska velesila, ki je vodilna v industriji, tehnologiji in tudi na drugih področjih! Z znanjem kitajščine boste pridobili tudi vpogled v kitajsko kulturo. Pridružite se našim jezikovnim tečajem na ŠOLT-u ter izboljšate svoje jezikovne kompetence!

In še nekaj zanimivosti:

  • skoraj petina sveta govori kitajščino (mandarinščina);
  • kitajščina pozna kar 50.000 znakov;
  • znanstveniki so dokazali, da pri učenju kitajščine človek uporablja obe možganski hemisferi, medtem ko bi naj pri učenju večine ostalih jezikov uporabljali le levi del.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se lahko sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu kitajščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji kitajščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .