Košarica tečajev

Španščina

Zakaj španščina?

Španščina je romanski jezik, s katerim imamo v medijih veliko stika. Pomislite samo na radio in televizijo! Zagotovo ste tudi vi med tistimi, ki ste (na skrivaj) gledali kakšno mehiško ali venezuelsko nadaljevanko, kajne? Pri učenju tega čudovitega jezika vam lahko pride prav predznanje italijanščine, francoščine, romunščine in portugalščine! Španščina je uradni jezik v kar 21. državah, če to pretvorimo v materne govorce jih je okoli 470 milijonov! Govori se v Evropi, Afriki, Aziji in seveda v obeh Amerikah. Po vsem svetu je kar nekaj tečajnikov in študentov tega krasnega romanskega jezika. Bodite tudi vi eden izmed njimi in se nam pridružite na tečaju španščine na Zavodu ŠOLT!

In še nekaj zanimivosti:

  • španščina je v nenehnem porastu, do leta 2050 je predvideno, da bo kar 600 milijonov govorcev;
  • v španščini je okoli 4.000 besed, ki izvirajo iz arabščine! Besede kot so hola, aceite, naranja, alcohol in limón izvirajo iz arabščine!
  • Španščina ima dve imeni: kastiljščina in španščina.
ŠPA1ŠPA2ŠPA3ŠPA4ŠPA5ŠPA6ŠPA7ŠPA8ŠPA9
A1.1A1.2A2.1A2.2A2.3B1.1B1.2B1.3B1.4

 

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 € naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 239€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu španščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji španščine
10-urni konverzacijski tečaj španščine
Španščina za popotnike

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .