Košarica tečajev
Domov Jezikovni tečaji Francoščina

Francoščina

Zakaj francoščina?

Francoščina ni le jezik Francozov. Na svetu je okoli 274 milijonov ljudi, ki govori ta romanski jezik. Je uradni jezik v 29. državah, ki so razpršene po petih celinah. Ne glede, v katero smer se boste napotili, vam bo znanje francoščine prišlo prav. Učenje francoščine je lahko zelo zabavno, saj poznajo določen zvok, imenovan nosnik. To pomeni, da boste pri izgovorjavi določenih črk potrebovali vaš nos. Da, res je, ne šalimo se, da boste zveneli malce prehlajeni, a ne skrbite, pri nas na Zavodu ŠOLT bomo poskrbeli, da ne boste potrebovali robčkov in da boste končno osvojili jezik, ki velja za najbolj romantičnega na svetu. Z nami se vam ne bo več potrebno narediti Francoza, ko boste potovali po frankofonskem svetu!

In še nekaj zanimivosti:

  • v francoskih Alpah se nahaja najvišji vrh Evrope. Mont Blanc je visok kar 4.810m;
  • Francija letno proizvede okoli bilijon tone sira in to kar v 1.200 različnih vrstah le-tega;
  • poletne Olimpijske igre 2024 bodo v Parizu.
FRA1FRA2FRA3FRA4FRA5FRA6FRA7FRA8FRA9FRA10FRA11
A1.1A1.2A1.2A2.1A2.2A2.2B1.1B1.2B2.1B2.2C1.1

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu francoščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji francoščine
Konverzacijski tečaj francoščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .