Košarica tečajev

Romunščina

Zakaj romunščina?

Ste že kdaj sanjali o raziskovanju skritih zakladov mistične Transilvanije, kjer so domovanje našli številni mitični liki, vključno s slavnim Drakulo?

Romunščina ni le jezik, je most do bogate romunske kulture, zgodovine in tradicij. Ne glede na to, ali potujete v Romunijo, načrtujete poslovne podvige z romunskimi partnerji ali se preprosto želite povezati z romunsko skupnostjo, vam bo znanje romunskega jezika odprlo nova vrata. Na našem tečaju romunskega jezika vas bomo popeljali na čudovito potovanje skozi romunsko besedišče, slovnico in kulturo. Z našo izkušeno predavateljico boste pridobili samozavest v sporazumevanju v romunščini, spoznali izraze za vsakdanje situacije in se naučili očarljivih jezikovnih posebnosti. Pridružite se nam in se potopite v čarobni svet romunskega jezika. Začnite svojo jezikovno pustolovščino danes!

In še nekaj zanimivosti:

  • v svoji slovnici je romunščina ohranila veliko vulgarne oziroma ljudske latinščine;
  • je edini romanski jezik, ki se je ohranil v vzhodni Evropi;
  • Romunščina ni uradni jezik zgolj v Romuniji, ampak tudi v Moldovi.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se lahko sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu romunščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji romunščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .