Košarica tečajev

Grščina

Zakaj grščina?

Grščina je eden izmed najstarejših jezikov na svetu, ki obstaja že več kot 3.000 let. Čeprav se jezik, ki se uporablja danes, nekoliko razlikuje od prvotnega, ga še vedno govori približno 12 milijonov ljudi po vsem svetu. Verjetno imate že več znanja grščine, kot si morda mislite! Skoraj vse besede v angleščini, ki se začnejo s »ph«, imajo grški izvor, kot so »physics, philosophy, photo, phrase, phoneme, phobia, philanthropy«. In zakaj se ne bi lotili učenja enega izmed najstarejših jezikov, ki še tako prav pride med vašim potepom po prelepi Grčiji? Z našimi usposobljenimi predavatelji na ŠOLT-u to ne bo problem (da, tudi beseda problem izvira iz grščine)!

In še nekaj zanimivosti:

  • grščina ni le pomembno vplivala na zahodno literaturo, temveč je svoj pečat pustila tudi v matematiki, astronomiji in filozofiji;
  • grščina je eden izmed dveh uradnih jezikov na otoku Ciper;
  • Grčija ima preko 2.000 otokov, 170 je naseljenih. Največji grški otok je Kreta, ki meri kar 8.260 kvadratnih kilometrov.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 € naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 239€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu grščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji grščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .