Košarica tečajev

Ruščina

Zakaj ruščina?

Rusija, največja država na svetu! Potrebujete še kakšen podatek, zakaj bi se lotili učenja tega fascinantnega slovanskega jezika? Ruščina je slovanski jezik, kar za nas Slovane pomeni lažje učenje tega jezika! Usvojili boste tudi novo pisavo, saj se ruščina zapisuje s cirilico, ki vam bo med drugim lahko prav prišla še pri učenju srbščine. Okoli 260 milijonov ljudi govori ruščino kot materni jezik. Povečajte si možnost za večjo konkurenco na današnjem trgu dela. Pridružite se tečaju ruščine na Zavodu ŠOLT, da se izpopolnite z novim znanjem, saj nikoli ne veste, kdaj vam bo prišlo le-to prav!

In še nekaj zanimivosti:

  • v Rusiji do leta 2013 pivo ni sodilo pod alkoholne pijače;
  • Rusija ima (17 milijonov kvadratnih kilometrov) večjo površino kot Pluton, ki obsega v celoti 16,6 milijonov kvadratnih kilometrov;
  • v Rusiji so udomačili lisice, tako kot so drugod udomačeni psi.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se lahko sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu ruščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji ruščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .