Košarica tečajev
Domov Strokovni tečaji Desetprstno slepo tipkanje

Desetprstno slepo tipkanje

Zakaj se odločiti za tečaj desetprstnega slepega tipkanja?

Tečaj je namenjen vsem, ki se vsakodnevno srečujete z vnosom podatkov in bi radi svoje delo opravili čim hitreje in kar se da najbolj natančno. Ob koncu tečaja boste obvladali desetprstno slepo tipkanje in osnovno oblikovanje besedil. Na tečaju se poslužujemo slovenskega računalniškega programa za učenje strojepisja.

Prednosti naših tečajev na Zavodu ŠOLT so sproščenost, različne težavnostne stopnje vam omogočajo, da obiskujete skupino, ki ustreza vašemu znanju. Majhne skupine (6 do 10 tečajnikov) zagotavljajo, da se vam učitelj res lahko posveti in da je delo dinamično. Tečaji so intenzivni, zato se v kratkem času naučite veliko.

Vsebina tečaja

  • slepo, desetprstno tipkanje na tastaturi računalnika;
  • tipkanje črk, rimskih in arabskih številk, ločil, matematičnih znakov;
  • narek in prepis besedila;
  • vaje iz urjenja hitrosti;
  • vaje iz urjenja natančnosti.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186€ naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 239€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu desetprstnega slepega tipkanja

Izberite vrsto tečaja

Desetprstno slepo tipkanje

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .