Košarica tečajev

Japonščina

Zakaj japonščina?

Pri učenju japonščine boste odkrili celoten nov svet. Spoznali boste jezik in pisavo, državo in kulturo, ki je popolnoma drugačna od evropske. Ure japonščine na ŠOLT-u vam bodo vse to omogočile skozi sproščene in zabavne ure, ki potekajo v manjših skupinah. Japonska je hitro rastoča velesila, ki ima dobro razvito tehnologijo, raziskovalno področje, ekonomijo in še kaj. Znanje tega jezika vam bo omogočilo lažjo komunikacijo na omenjenih področjih, prav tako pa vam bo prišlo prav tudi pri nas, saj je v Sloveniji kar nekaj podružnic japonskih podjetij. Seveda je japonščina lahko tudi čista ljubezen in se učenja jezika lotite zaradi osebnega zadovoljstva! Pridružite se nam na ŠOLT-u!

In še nekaj zanimivosti:

  • japonščina pozna štiri sisteme za pisanje: kanji, hiragana, katakana ter romanji;
  • govorcev japonskega jezika je kar 125 milijonov;
  • v maternem jeziku se jezik imenuje ‘Nihongo’.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu japonščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji japonščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .