Košarica tečajev
Domov Jezikovni tečaji

Moderni jezikovni tečaji za sodobne ljudi

Na ŠOLT-ovih jezikovnih tečajih nudimo sproščeno in prilagodljivo učenje jezikov. Različne težavnostne stopnje omogočajo izbiro tečaja, ki najbolje ustreza vašem znanju. Tečaji potekajo v manjših skupinah, tako se lahko predavatelj-ica osebno posveti prav vsakemu. Tečaji so cenovno ugodni in intenzivni, kar omogoča hitro in učinkovito pridobivanje jezikovnih veščin. Ob zaključku jezikovnega tečaja prejmete certifikat o doseženi stopnji znanja.

Potek jezikovnih tečajev

Jezikovni tečaji potekajo vsaka 2 meseca: v oktobru, decembru, februarju, in aprilu. Trajajo 30 šolskih ur in se odvijajo 2-krat na teden po 2 šolski uri ali 1-krat na teden po 3 šolske ure, odvisno od razpisanega jezika. Tečaj se zaključi v roku 2 mesecev.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

Splošni jezikovni tečajNamenjeno vsem, ki bi se radi naučili novega jezika ali ga nadgradili.
Osvežitveni jezikovni tečajNamenjeno vsem, ki so se v preteklosti jezika že učili, a ga želijo obnoviti ter nadgraditi.
Tečaji konverzacijeNamenjeno vsem, ki želijo izpiliti komunikacijske sposobnosti v tujem jeziku ter izboljšati izražanje in samozavest.
Poslovni jezikovni tečajNamenjeno vsem, ki si želijo samozavestno uporabljati jezik na poslovnem področju.
Akademski jezikovni tečajNamenjeno vsem, ki si želijo pridobiti specifična jezikovna znanja za delovanje znotraj akademskega sveta.
Priprave na mednarodne izpiteNamenjeno vsem, ki se pripravljajo na opravljanje mednarodnih izpitov, vključno s pripravo na CAE, TOEFL iBT in IELTS Academic.

Skupaj do poslovnih uspehov!

Jezikovno izobraževanje zaposlenih je ključen korak na poti do poslovnih uspehov in visoke konkurenčnosti, zato se na Zavodu ŠOLT posvetimo prav vsakemu posamezniku. Glede na sposobnosti, znanje in zahteve tečajnikov ter delodajalcev, prilagodimo programe, trajanje, obseg in raven tečaja potrebam ter željam podjetja. Z več kot 60-letno prisotnostjo na slovenskem trgu in več kot 150.000 zadovoljnimi tečajniki smo vaša zanesljiva izbira za jezikovno rast in razvoj vašega kadra.

Na ŠOLT-ovih jezikovnih tečajih nudimo sproščeno in prilagodljivo okolje. Različne težavnostne stopnje omogočajo izbiro tečaja, ki najbolje ustreza znanju vaših zaposlenih. Tečaji potekajo v manjših skupinah, tako se lahko predavatelj-ica osebno posveti prav vsakemu. Ob zaključku jezikovnega tečaja prejmete certifikat o doseženi stopnji znanja.

Prejmite ponudbo za izbrani tečaj že danes za uspešen jutri!

Želite izvedeti več?

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .