Košarica tečajev
Domov Jezikovni tečaji Nizozemščina

Nizozemščina

Zakaj nizozemščina?

Nizozemščina je tretji najbolj govorjeni germanski jezik, takoj za angleščino in nemščino. Nizozemščina se ne govori le na Nizozemskem ter v Belgiji, temveč sega vse do Južne Amerike ter Karibskega morja. Pri učenju tega jezika, ki obožuje konzonant »h«, si boste lahko pomagali z znanjem angleščine ter nemščine. Pridružite se tečaju nizozemščine na Zavodu ŠOLT in odkrijte fascinanten jezik, ki vam bo odprl okno v svet.

In še nekaj zanimivosti:

  • čeprav je Nizozemska majhna dežela, je s 487 prebivalci na kvadratni kilometer najbolj naseljena država v Evropi;
  • kar polovica Nizozemske se nahaja pod morsko gladino. Tako je glavno nizozemsko letališče Schiphol, kar 4,5 metrov pod gladino morja;
  • iz nizozemščine se je rodila afrikanščina, imenovan tudi burščina, jezik Južne Afrike ter Namibije, in je priznani jezik manjšine v Bocvani.

 

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu nizozemščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji nizozemščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .