Košarica tečajev
Domov Jezikovni tečaji Makedonščina

Makedonščina

Zakaj makedonščina?

Pridružite se nam na tečaju makedonščine, ki je slovanski jezik in uradni jezik Republike Makedonije. Govorijo ga tudi Makedonci izven Republike, tako na Balkanu kot v diaspori. Čeprav makedonščino govori majhno število ljudi, vam bo učenje jezika omogočilo, da raziskujete bogato folkloro, literaturo in zgodovino Makedonije. Razumeli boste tudi čudovite ljudske pesmi. Pridite, lahko boste govorili makedonsko in raziskovali kulturno dediščino te lepe države!

In še nekaj zanimivosti:

  • v Skopju, glavnem mestu Makedonije se je rodila tudi Mati Tereza, ena najbolj znanih humanitark na svetu in dobitnica Nobelove nagrade;
  • tako Ohrid kot Ohridsko jezero sta vse od leta 1980 na seznamu svetovne kulturne dediščine UNESCO-ta;
  • Bitola je eno najstarejših mest v Evropi in drugo največje mesto Makedonije je hkrati tudi drugo mesto diplomacije, saj ima v Bitoli svoje konzulate več držav Evrope.

 

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu makedonščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji makedonščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .