Košarica tečajev

Angleščina

Zakaj angleščina?

Angleščina ima 360 milijonov maternih govorcev, a približno 2 milijarde ljudi jo uporablja redno v vsakodnevni ali poslovni komunikaciji. Poleg tega je najbolj učen prvi jezik na svetu ter predstavlja osnovno komunikacijsko orodje v mednarodnih poslovnih kot prostočasnih odnosih. Mediji, pesmi, filmi, znanstvene vsebine v angleškem jeziku so stalnica našega življenja. Skratka, dandanes je znanje angleščine nujno potrebno za dobro delovanje in pri nas na ŠOLT-u vam bomo vsekakor pomagali, da pridobite točno tisto znanje, ki ga potrebujete.

 

In še nekaj zanimivosti: Ste vedeli, da…

  • Vsaki dve uri se doda nova angleška beseda v slovar.
  • Najkrajša ter najbolj uporabljena angleška beseda je I (jaz).
  • Angleščina je jezik zraka: vsi piloti, ne glede na poreklo, med letom uporabljajo angleščino za medsebojno sporazumevanje.

 

Tečaji angleščine potekajo na različnih stopnjah. Tečajniki se na 1-6 STOPNJI srečujejo s slovničnimi strukturami in besednjakom, na OSVEŽITVENIH TEČAJIH obnovijo v preteklosti že pridobljeno znanje, na KONVERZACIJI pa izpilijo svoje sposobnosti komunikacije v angleškem jeziku. Za tiste, ki potrebujejo specifično znanje jezika smo pripravili tečaja POSLOVNE ANGLEŠČINE in AKADEMSKE ANGLEŠČINE.

Pregled stopenj tečajev

ANG1ANG2ANG3ANG4ANG5ANG6ANG7ANG8ANG9
A1.1A1.2A2.1A2.2B1.1B1.2B2.1B2.2C1.1

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se lahko sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu angleščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji angleščine
Konverzacijski tečaj angleščine
Osvežitveni tečaji angleščine
Angleščina za popotnike

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .