Košarica tečajev

Švedščina

Zakaj švedščina?

Gre za germanski jezik, pri katerem vam bo v pomoč predznanje angleščine, nemščine, danščine in norveščine! Je poseben jezik, ki razlikuje med izrazoma za dedka po materini in dedkom po očetovi strani! Pridružite se našem tečaju švedščine na Zavodu ŠOLT-u in se obogatite z dodatnim znanjem, ne samo jezikovnim, temveč tudi kulturnim!

In še nekaj zanimivosti:

  • je Švedska dobila ime po ljudeh Svear že pred 2000 leti, v njihovem jeziku je svear pomenil mi, riti pa kraljestvo, zato je Sverige (švedska beseda za Švedsko) prevedena v naše kraljestvo;
  • v angleščini določni členi stojijo pred samostalniki, v švedščini pa členi stojijo za samostalnikom;
  • švedščina ne pozna direktnega prevoda za besedo prosim.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 € naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 239€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu švedščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji švedščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .