Košarica tečajev

Latinščina

Zakaj latinščina?

Spoznajte jezik Rimljanov! Latinščina je jezik, ki je ohranjen v starejših zapisih. Ste se kdaj sprehajali po glavnih mestih in opazovali starejše stavbe, na katerih so latinski zapisi? Ali ste razmišljali, kaj na njih piše? Pridružite se našemu tečaju latinskega jezika in spoznavajte nov pogled na svet! Latinščina je tudi uradni jezik Vatikana! Poleg tega vam je lahko v pomoč pri nadaljnjem učenju romanskih jezikov, saj so le-ti nastali iz latinščine. Pridružite se našim jezikovnem tečaju na ŠOLT-u ter izboljšate svoje jezikovne kompetence!

In še nekaj zanimivosti:

  • dokazano je, da je učenje latinščine odličen način urjenja spomina;
  • veliko besed, ki jih uporabljamo danes v angleščini, so latinskega izvora;
  • iz latinščine se je razvilo kar nekaj jezikov. Med njimi so španščina, italijanščina, francoščina, romunščina, portugalščina, furlanščina, provanzalščina, katalonščina …

 

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu latinščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji latinščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .