Košarica tečajev
Domov Strokovni tečaji

Postanite ekspert na izbranem področju

Razvijte svoje znanje s ŠOLT-ovimi tečaji!

Pridružite se našim strokovnim tečajem, kjer ponujamo raznoliko paleto specializiranih programov, vključno z navtičnimi tečaji. Naši tečaji vam omogočajo pridobivanje dragocenega znanja in veščin na različnih področjih, ki vam lahko pomagajo pri karierni rasti in osebnem razvoju. Ne glede na to, ali želite izpopolniti obstoječe veščine ali se naučiti nečesa povsem novega, vam naši strokovni tečaji nudijo priložnost za izpolnitev vaših ciljev. Pridružite se nam in se podajte na pot k osebnemu in poklicnemu uspehu z našimi strokovno vodeni tečaji.

Skupaj do poslovnih uspehov!

Strokovno izobraževanje zaposlenih je ključen korak na poti do poslovnih uspehov in visoke konkurenčnosti, zato se na Zavodu ŠOLT posvetimo prav vsakemu posamezniku. Glede na sposobnosti, znanje in zahteve tečajnikov ter delodajalcev, prilagodimo programe, trajanje, obseg in nivo tečaja potrebam ter željam podjetja. Z več kot 60-letno prisotnostjo na slovenskem trgu in več kot 150.000 zadovoljnimi tečajniki smo vaša zanesljiva izbira za razvoj kadrovskih kompetenc in strokovno rast vašega kolektiva.

Prejmite ponudbo za izbrani tečaj že danes za uspešen jutri!

Želite izvedeti več?

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .