Košarica tečajev
Domov Jezikovni tečaji Ukrajinščina

Ukrajinščina

Zakaj ukrajinščina?

Ukrajinščina je eden izmed najlepših slovanskih jezikov, ki ima bogato kulturno zapuščino. Učenje ukrajinščine vam omogoča, da bolje razumete ukrajinsko kulturo, književnost in zgodovino. Poleg tega, če sanjarite o potovanju v Ukrajino ali navezovanju stikov s tamkajšnjimi ljudmi, je poznavanje njihovega jezika ključnega pomena. Pri nas vam nudimo kakovostne tečaje ukrajinščine, kjer boste lahko brez težav osvojili ta čudovit jezik. Pridružite se nam na poti odkrivanja in učenja ukrajinščine!

In še nekaj zanimivosti:

  • najpogostejši mit je, da sta ukrajinščina in ruščina zelo podobni jeziki, dejansko pa je najbližji sorodni jezik ukrajinščini beloruščina;
  • čeprav bi mnogi kot nacionalno ukrajinsko jed navajali piščanec kiev (ki ga verjetno sploh niso izumili v Ukrajini), je dejanska nacionalna ukrajinska jed boršč, prepoznavna rdeča juha iz rdeče pese in govedine;
  • najgloblja podzemna postaja na svetu je postaja Arsenalna na kijevskem metroju v Ukrajini.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 € naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 239€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu ukrajinščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji ukrajinščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .