Košarica tečajev

Poljščina

Zakaj poljščina?

Učenje poljščine je odlična odločitev, še posebej, če že znate slovensko. To predstavlja odlično izhodišče za učenje drugega slovanskega jezika. Naši izkušeni predavatelji bodo z veseljem pomagali razjasniti morebitne zahtevnosti poljske abecede in posebne izgovorjave, potrudili pa se bodo tudi, da bo vaša učna izkušnja prijetna in zabavna.

In še nekaj posebnosti:

  • poljščina uporablja črke iz latinske abecede, ima jih pa več kot naša, in sicer kar 32;
  • poljski Grad Tevtonskih vitezov v Malborku je po površini največji grad na svetu;
  • v enem od današnjih poljskih mest, Torunj, se je rodil Nikolaj Kopernik, ki je uvedel koncept heliocentričnega osončja, ki trdi, da je Sonce v središču osončja, ne Zemlja.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu poljščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji poljščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .