Košarica tečajev

LinkedIn

Zakaj se odločiti za tečaj LinkedIn?

Tečaj LinkedIn je namenjen vsem, ki želite odpreti svoj profil, objavljati svojo vsebino, slediti in deliti objave na tem profesionalnem mediju za povezovanje v poslovnih svetu, ki ima več 540 milijonov uporabnikov, in vsem, ki boste šele vstopili v poslovne vode ali ste začetniki v poslovnih vodah, ste iskalec prve ali novih zaposlitvenih priložnosti in podjetij, želite s fotografijami in videi krepiti prepoznavnost svoje blagovne znamke, graditi odnos s sledilci in drugi.

Na tečaju bomo pripravili profil, s katerim si lahko izboljšamo zaposlitvene možnosti, pripravili bomo objavo na profilu ter se spoznali s poslovnim omrežjem LinkedIn, hitrih osnov uporabe in zakaj je to omrežje pomembno.

Program tečaja

LinkedIn je poslovno omrežje, ki se uporablja za online mreženje. Skozi delavnico se bomo sprehodili v treh korakih.

Sklop 1: Spoznamo se s poslovnim omrežjem LinkedIn

Odkrijemo, zakaj ga potrebujemo, kdaj nam koristi, kaj lahko pove o nas in kaj lahko prek njega mi izvemo o drugih. Naučimo se hitrih osnov uporabe in se spoznamo z njegovimi lastnostmi. Spoznali bomo, zakaj je to omrežje tako posebno in hkrati tako pomembno.

Sklop 2: Pripravimo svoj LinkedIn profil 

Izpolnili bomo polja z informacijami o sebi in začeli z gradnjo mreže. Pogovorili se bomo, kako se povezujemo z drugimi ter s kom se povezujem. Z dobro pripravljenim profilom si lahko izboljšamo zaposlitvene možnosti.

Sklop 3: Priprava pisanja objav na LinkedIn 

Profil imam; kaj pa sedaj? Pogovorili se bomo o pisanju objav na LinkedIn; kako se odzovemo na druge vsebine ter kako pripravimo lastne. Stil komuniciranja in seveda vsebina sta na LinkedInu še kako pomembna! Pripravili bomo prvo vsebino, ki jo lahko (po želji) tudi takoj objavimo.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 97€ naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 99€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu LinkedIn

Izberite vrsto tečaja

LinkedIn

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .