Košarica tečajev
Domov Jezikovni tečaji Madžarščina

Madžarščina

Zakaj madžarščina?

Madžarščina je jezik naših sosedov … pa sploh kaj veste o njem? Ali morda znate povedati kaj po madžarsko? Slovenci, ki živijo v Prekmurju, zagotovo poznajo vsaj nekaj besed, saj imamo v Sloveniji dvojezično območje, kjer se nahaja tudi edina slovenska dvojezična osnovna šola. Madžarščina ima nekaj podobnosti s finščino in turščino, saj sodi med ugrofinske jezike. Na Zavodu ŠOLT vas vabimo, da se naučite tega posebnega jezika! Ne bo vam žal!

In še nekaj zanimivosti:

  • ker madžarski jezik ne sodi med indoevropske, vam znanje romanskih, slovanskih ali germanskih jezikov ne bo prišlo kaj dosti prav;
  • Madžar, Erno Rubik, je leta 1974 izumil Rubikovo kocko;
  • v Budimpešti se nahaja druga največja sinagoga na svetu, ki je največja v Evropi.

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu madžarščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji madžarščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .