Košarica tečajev

Norveščina

Zakaj norveščina?

Učenje norveščine pomeni učenje germanskega jezika. Tako vam bo v pomoč prišlo predznanje angleščine, nemščine, nizozemščine, predvsem pa švedščine ali danščine. Med germanskimi jeziki velja norveščina za tistega najpreprostejšega, predvsem pri slovnici.  Pridružite se našemu tečaju na Zavodu ŠOLT in se prepričajte, da je bila odločitev za ta jezik prava.

In še nekaj zanimivosti:

  • prvi človek, ki je pripotoval na Južni Tečaj (na Antarktiki), je bil Norvežan, in sicer Roald Amundsen, ki se je tja odpravil leta 1911;
  • je smučanje nastalo na Norveškem! Beseda smučka (ali kot znano v angleščini ‘ski’) je norveška beseda, skīth, kar pomeni ‘košček lesa’;
  • kar 98–99 % vse elektrike, ki se proizvede na Norveškem, pride iz hidroelektrarn!

Poletni intenzivni jezikovni tečaji

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji potekajo 4-krat na teden, in sicer ob ponedeljkih, torkih, sredah in četrtkih.

 

*Tečaj se izvede, v kolikor je na tečaj prijavljenih dovolj tečajnikov. V primeru, da je število tečajnikov v skupini manjše od štiri, se sorazmerno zmanjša število ur tečaja oziroma se tečaj odpove.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 186 €

Tečaji za
Neštudente

že od 239€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu norveščine

Izberite vrsto tečaja

30-urni začetni in nadaljevalni tečaji norveščine

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .