Košarica tečajev

Zakaj se odločiti za tečaj Excela?

Tečaj excel je namenjen različnim uporabnikom za pridobivanje koristih in uporabnih informacij. Uporabljamo ga za podporo pri pisarniškemu poslovanju in za podporo pri odločanju.

Microsoft Excel je aplikacija, za katero je vsaj slišal praktično vsak. Je izredno močno orodje, uporabno praktično na vseh področjih življenja, od študija, osebne uporabe pa vse do poslovne uporabe. Zato si je dandanes težko predstavljati življenje brez te izredno uporabne aplikacije, saj se z uporabo tabel, izračunov, analiz in podobnim srečujemo vsakodnevno. Excel je poln uporabnih funkcij in orodij hkrati pa skriva veliko trikov in poznavanje le-teh nam močno olajša delo z njim.

Je orodje, ki se uporablja na vseh področjih življenja, zato si je dandanes težko predstavljati življenje brez njega. Excel je poln uporabnih funkcij in orodij, skriva veliko trikov in poznavanje le-teh nam močno olajša delo z njim. Pridružite se nam na Zavodu ŠOLT in se opremite z uporabnim znanjem!

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 48,80€ naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 48,80€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu Excela

Izberite vrsto tečaja

Osnovni tečaj Excel
Vrtilne tabele v Excelu

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .