Tečaj kitajščine

Informacije o programu

Zakaj kitajščina?

Kitajščina je jezik z največ govorci na svetu. Velika prednost, ki si jo boste s tem jezikom pridobili, je sposobnost boljše komunikacije v poslovnem svetu, saj je Kitajska velesila, ki je vodilna v industriji, tehnologiji ter tudi na drugih področjih! Z znanjem kitajščine boste pridobili tudi vpogled v kitajsko kulturo. Pridružite se našim jezikovnim tečajem na ŠOLT-u ter izboljšate svoje jezikovne kompetence!

In še nekaj zanimivosti:

  • skoraj petina sveta govori kitajščino (mandarinščina);
  • kitajščina pozna kar 50.000 znakov;
  • znanstveniki so dokazali, da pri učenju kitajščine človek uporablja obe možganski hemisferi, medtem ko bi naj pri učenju večine ostalih jezikov uporabljali le levi del.

Metode dela

Obsegajo klasične prijeme, delno v obliki študijskih delavnic. Program poteka v obliki tečaja v manjših skupinah (od 6 do 9 tečajnikov, v najvišjih stopnjah tudi od 3 do 4 tečajniki). Po vsakem zaključku 30-urnega tečaja opravimo anketo med vsemi tečajniki (evalvacijski vprašalnik). Vsaka stopnja tečaja se konča s testom. Tečajnik, ki uspešno opravi test, dobi potrdilo.


 URNIKI SO OBJAVLJENI SPODAJ 

Cena za tečaj:

Za študente in dijake Uni LJ

Tečaj kitajščine

Cena za 30 urni tečaj: 191,00  149,00 
Za študente ostalih univerz

Tečaj kitajščine

Cena za 30 urni tečaj: 191,00  168,00 
Za neštudente

Tečaj kitajščine

Cena za 30 urni tečaj: 191,00 

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968