Košarica tečajev
Domov Aktualno Jezikovni paketi

Jezikovni paketi

Objavljeno Sreda, 5.6.2024
Prijava na tečaj

Zakaj izbrati jezikovni paket?

Nakup paketa velja za 2 jezikovna tečaja (v obsegu 30 šolskih ur), ki ju lahko koristite na različne načine:

  • Istočasno učenje dveh jezikov: hkrati lahko obiskujete tečaj nemškega in španskega jezika! Ali pa začetni tečaj italijanščine, poleg katerega se odločite še razgibati jezik na konverzaciji nemščine!
  • Obiskovanje tečajev v različnih obdobjih: tečaj se lahko koristi poljubno od septembra letos do naslednjega septembra. Kupite paket in lahko obiskujete tečaje v različnih terminih. Morda se odločite najprej za tečaj turščine 1 in nato nadaljujete še s turščino 2!
  • Skupna poraba paketa: paket tečajev lahko koristita tudi 2 osebi v različnem oz. enakem obdobju izvedbe jezikovnih tečajev. Tako lahko pripeljete s seboj na tečaj svojega fanta, ženo, najboljšega prijatelja ali soseda! Skupaj se lahko družita in razgibata jezik na istem tečaju ali pa se pripeljeta skupaj in se vsak udeleži tečaja svojega najljubšega jezika ter se po koncu tečaja zopet skupaj odpravita domov, se spotoma ustavita na kavi in poklepetata o tem, kar sta se naučila!

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Ob prijavi prvega tečaja je potrebno v polju »OPOMBE« vpisati, da želite nakup paketa. Drugi tečaj se lahko koristi kadarkoli v roku enega leta.

PAKET ŠTUDENT (velja za študente, dijake in osnovnošolce)CENA PAKETA
2-krat redni tečaj (1.-13. stopnje, osvežitveni)315 €
1 redni tečaj + 1 tečaj konverzacije325 €
 2-krat tečaj konverzacije355 €

 

PAKET OSTALI (velja za vse ne študente in pravne osebe)CENA PAKETA
2-krat redni tečaj (1.-13. stopnje, osvežitveni)425 €
1 redni tečaj + 1 tečaj konverzacije455 €
2-krat tečaj konverzacije485 €
Želite izvedeti več?

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .