Inštrukcije

Sedaj nudimo tudi individualne ure tudi preko spleta!
Ste tudi vi taki, da se raje učite na daljavo in kar v udobju svoje dnevne sobe? Pri nas je tudi to mogoče! Nudimo vam inštrukcije preko Skypa, Zooma,..! Prihranili boste čas in ne bo se vam potrebno premakniti iz udobja vašega kavča!

Cilj
Naš osnovni cilj inštrukcij je zagotoviti uspeh in potrebno znanje vsakemu posameznemu inštruirancu!

Inštruktorji vsakega učenca dobro pripravijo na pisna oziroma ustna preverjanja znanja, na uspešno opravljene izpite, pomagajo izboljšati slabe ocene ter nudijo pomoč pri učenju, pri domačih nalogah itn. Inštruktor sproti preverja ter spremlja osvojeno znanje inštruiranca.

Nudimo

  • Inštrukcije tujih jezikov, naravoslovnih, družboslovnih in strokovnih predmetov;
  • kakovostne inštrukcije na osnovnošolski, srednješolski in fakultetni ravni.

Trajanje in potek
Popolnoma se prilagodimo se vašemu urniku in vašim željam!

Individualne oziroma skupinske inštrukcije lahko potekajo v naših učilnicah v Rožni dolini (blok 7, blok 6, Svetčeva ulica 9) ali za Bežigradom (Vojkova 63), po želji izvedemo inštrukcije tudi na vašem domu, v dijaških domovih, na vaših šolah ali na kateri drugi lokaciji. Zakupljene ure (do 10 ur) lahko izkoristite v obdobju dveh mesecev.

Intenziteto in obseg inštrukcij prilagodimo potrebam skupine ter vsakemu posameznemu inštruirancu. Delo poteka načrtno, s potrebnim gradivom (zbirke nalog, vaje, pretekli maturitetni izpiti itn., odvisno od posameznikovega cilja).

Preberi več

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968