Jezikovni paketi

Zakaj izbrati PAKET JEZIKOVNIH TEČAJEV?

Nakup paketa velja za 2 jezikovna tečaja (v obsegu 30 šolskih ur). Lahko hodite na nemščino in istočasno na španščino, recimo! Ali pa na osvežitveni tečaj nemščine ter istočasno hodite še razgibati jezik na konverzacijo nemščine!

Tečaj se lahko koristi poljubno od septembra do naslednjega septembra. Kupite paket in lahko hodite v različnih obdobjih. Morda se odločite najprej za tečaj turščine 1 in nato nadaljujete še s turščino 2, kaj pravite? Bo verjetno prav prišla pri potepanju po prelepi Turčiji!

Paket 2 tečajev lahko koristita tudi 2 osebi v različnem oz. enakem obdobju izvedbe jezikovnih tečajev. Tako je, lahko pripeljete s seboj na tečaj svojega fanta, ženo, najboljšega prijatelja ali soseda! Skupaj se lahko družita in razgibata jezik na istem tečaju ali pa se pripeljeta skupaj in se vsak udeleži tečaja svojega najljubšega jezika ter po koncu tečaja se zopet skupaj odpravita domov, se spotoma ustavita na kavi in poklepetata o tem kaj sta se naučila!

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Ob prijavi prvega tečaja je potrebno v polju »OPOMBE« vpisati, da želite nakup paketa.Drugi tečaj se lahko koristi kadarkoli do septembra 2019.

PAKET ŠTUDENT 1 (velja za študente Uni Lj in dijake)

     2 krat redni tečaj (1.-13 stopnje, osvežitveni)     248€
     1 redni tečaj+ 1 tečaj konverzacije
     270€
     2 krat tečaj konverzacije
     292€

 

 

PAKET ŠTUDENT 2 (velja za študente ostalih univerz)

     2 krat redni tečaj (1.-13 stopnje, osvežitveni)
     280€
     1 redni tečaj+ 1 tečaj konverzacije     305€
     2 krat tečaj konverzacije     330€

PAKET OSTALI (velja za vse ostalo)

     2 krat redni tečaj (1.-13 stopnja, osvežitveni)
     318€
     1 redni tečaj+ 1 tečaj konverzacije     346€
     2 krat tečaj konverzacije     375€

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968