Jezikovni paketi

Zakaj izbrati PAKET JEZIKOVNIH TEČAJEV?

Nakup paketa velja za 2 jezikovna tečaja (v obsegu 30 šolskih ur). Tako lahko istočasno obiskujete tečaj nemškega in španskega jezika! Ali pa začetni tečaj italijanščine, poleg katerega se odločite še razgibati jezik na konverzaciji nemščine!

Tečaj se lahko koristi poljubno od septembra letos do naslednjega septembra. Kupite paket in lahko obiskujete tečaje v različnih obdobjih. Morda se odločite najprej za tečaj turščine 1 in nato nadaljujete še s turščino 2!

Paket 2 tečajev lahko koristita tudi 2 osebi v različnem oz. enakem obdobju izvedbe jezikovnih tečajev. Tako lahko pripeljete s seboj na tečaj svojega fanta, ženo, najboljšega prijatelja ali soseda!

Skupaj se lahko družita in razgibata jezik na istem tečaju ali pa se pripeljeta skupaj in se vsak udeleži tečaja svojega najljubšega jezika ter se po koncu tečaja zopet skupaj odpravita domov, se spotoma ustavita na kavi in poklepetata o tem, kar sta se naučila!

Popusti se med seboj ne seštevajo.

Ob prijavi prvega tečaja je potrebno v polju »OPOMBE« vpisati, da želite nakup paketa. Drugi tečaj se lahko koristi kadarkoli v roku enega leta.

PAKET OSTALI (velja za vse ne študente in pravne osebe)

CENA PAKETA

2-krat redni tečaj (1.-13. stopnje, osvežitveni)     425 €  
 1 redni tečaj + 1 tečaj konverzacije    455 €
   2-krat tečaj konverzacije     485 €

PAKET ŠTUDENT (velja za študente, dijake in osnovnošolce)

CENA PAKETA

2-krat redni tečaj (1.-13. stopnje, osvežitveni)     315 €  
 1 redni tečaj + 1 tečaj konverzacije     325 €
   2-krat tečaj konverzacije     355 €

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968