Košarica tečajev
Domov Aktualno 30-urni tečaji za 30€!

30-urni tečaji za 30€!

Objavljeno Sreda, 5.6.2024
Prijava na tečaj

Kako do jezikovnega znanja po še bolj ugodni ceni?

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS), Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani), Fundacija Študentski tolar in Zavod ŠOLT bodo socialno ogroženim študentom tudi v tem šolskem letu omogočili izobraževalne tečaje po subvencionirani ceni. Do tovrstne pomoči so upravičene osebe, ki imajo status študenta na katerem koli visokošolskem ali univerzitetnem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju.

Pravica do subvencioniranega jezikovnega tečaja se lahko dodeli osebam, ki imajo v študijskem letu 2023/2024 status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (seznam je priložen v razpisu) in niso v rednem delovnem razmerju.

Vsak prosilec mora za pridobitev pomoči oddati pisno prošnjo – motivacijsko pismo, izpolnjeno vlogo za dodelitev pravice do brezplačnega jezikovnega tečaja in druge zahtevane priloge.

Vloge najdete na spletni strani Fundacije Študentski tolar.

Vloge bodo točkovane po merilih Fundacije Študentski tolar, ki so objavljena na spletni strani Fundacije.

 

Prosilci naj vloge pošljejo na naslov:

Fundacija študentski tolar
Ustanova ŠOU v Ljubljani
Pivovarniška 6
1000 Ljubljana
(s pripisom ”Jezikovni tečaji”)

ali po elektronski pošti na naslov: info@studentski-tolar.si.

 

Študent mora ob pozitivno rešeni vlogi za izvedbo tečaja plačati 30,00 €.

Razpis traja do 31. avgusta 2024 oz. do porabe sredstev, zato zainteresirani pohitite s prijavo.

 

Tečajniki, ki želijo koristiti subvencijo, pa še niso oddali vloge, se lahko kljub temu vpišejo na tečaj. Ob vpisu nas morajo obvezno obvestiti, da nameravajo vložiti vlogo za subvencijo pri Fundaciji Študentski tolar.

Ko prejmejo potrditev ali zavrnitev vloge, nas morajo takoj obvestiti, poravnati vpisnino (30,00 € oz. celoten znesek) ali pa se odjaviti od tečaja.

Želite izvedeti več?

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .