Košarica tečajev
Domov Strokovni tečaji Mala vrata retorike

Mala vrata retorike

Zakaj se odločiti za tečaj retorike?

Vam zmanjka besed takrat, ko bi jih najbolj potrebovali? Pred zahtevnejšim pogovorom, nastopom, čutite cmok v grlu, metuljčke v želodcu in nestabilnost v nogah? Ste strokovnjak na svojem področju, spretnost v komuniciranju in govorjenju pa ni vaša posebna odlika? Je vaš cilj voditi in motivirati ljudi? Niste pozoren poslušalec?

Če lahko z DA odgovorite na katero izmed zapisanih vprašanj, je ta seminar prava odločitev za vas! Pridružite se našemu tečaju na Zavodu ŠOLT in razvežite svoj jezik! Smo šola, ki ima za seboj že več kot 50 let izkušenj, naše tečaje retorike pa vodijo usposobljeni govorci, ki nastopajo neposredno pred manjšim ali številnejšim občinstvom, sodelujejo v poslovnem dialogu, nastopajo pred radijskim mikrofonom ali pred TV kamero.

Tečaj je namenjen vsem, ki komunicirajo z drugimi, posredujejo svoje znanje, svoja spoznanja in vedenje sodelavcem, predstavnikom drugih podjetij, morda dolgoročnim poslovnim partnerjem ali javnosti in vsem, ki preprosto želijo svoje komuniciranje in nastopanje še izboljšati in zmanjšati tremo.

Vsebina tečaja

Po prvem srečanju:

  • boste še bolj samozavestno nastopili pred poslušalci;
  • boste učinkoviteje komunicirali;
  • pred nastopom se boste znali sprostiti;
  • poudarek je na praktičnem delu, kjer tečajniki aktivno sodelujejo pri različnih debatah;
  • se boste bolj spretno pripravljali na kratke govore;
  • vaš nastop bo še bolj prepričljiv;
  • mikrofon in kamera za vas ne bosta več spodbujevalca treme.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 104€ naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 225€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu retorike

Izberite vrsto tečaja

Mala vrata retorike

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .