Skupinski tečaj vedske astrologije (Jyotish/Djotiš)

Pričetek: Po dogovoru

Informacije o programu

Djotiš razodeva neprecenljivo in spoštovanja vredno znanje o zakonih življenja. Z djotišem osvetlimo našo pot in spoznamo samega sebe. Lahko si odgovorimo na vprašanja: zakaj v življenju postopamo tako kot postopamo, zakaj se nam nekaj dogaja in tudi kako gledamo na okoliščine. Djotiš je osebni zemljevid, ki ga brez njega ne moremo imeti. Da lahko vidimo, kaj nas v življenju podpira in da spremenimo tisto, kar nas ne podpira. Karta nam pokaže, kakšen je naš energijska struktura in kakšne so naše naravnanosti in odzivi na okoliščine in kaj je v ospredju obdobja katerega živimo.

Potek tečaja:

Tečaj vedske astrologije (Jyotish/Djotiš) zajemajo tri stopnje, vsako od stopenj pa trije moduli. Vsak modul obsega 40 šolskih ur.

Stopnja 1 – Modul 1.1, modul 1.2 in modul 1.3

Stopnja 2 – Modul 2.1, modul 2.2 in modul 2.3

Stopnja 3 – Modul 3.1, modul 3.2 in modul 3.3

Pred vami je  priložnost, da se spoznate z djotišem in osvojite osnovno znanje te 5000 let stare vede. Je orodje za razvoj posameznika in posledično za razvoj družbe. Prvi modul prve stopnje zajema:

– Ganeš in zgodovina djotiša,

– razlikovanje med zahodno astrologijo in med djotišem,

– Kaj djotiš je, kako si lahko z njim pomagamo, da živimo v skladu z lastnimi željami ter svobodnejšimi izbirami in da se soočamo s smislom in duhovnim namenom svojega življenja,

– pomen Ascendenta – znamenje v katerem je naše rojstvo,

– izris in obravnava natalne karte.

Po končanem prvem modulu boste: pridobili osnove o astrološkem sistemu djotiš, kar  vam bo pomagalo pri boljšem razumevanju sebe.  Poznali boste osnovne elemente djotiša, ki govorijo preko simbolike arhetipov o življenju: 12 znamenj, 9 planetov in 12 hiš, ki  razkrivajo globino življenja. Preko tega dobimo zelo globoke uvide o nas samih. S pridobljenim znanjem se lažje uskladimo z naravnimi ritmi življenja, začenjamo razumeti vzroke in posledice tega kar se nam dogaja v življenju, bolje razumemo tudi druge ljudi in lažje obvladujemo svoje življenje. Spoznamo, da so preteklost, sedanjost in prihodnost neločljivo povezane in kako pomembno je, da se zavedamo, da imamo svobodno voljo.

Urnik tečaja: 

Stopnja 1, modul 1.1 obsega 40 šolskih ur in bo potekal enkrat na teden.

 

*4 tečajniki predstavljajo minimalno število oseb za izvedbo tečaja

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

Tečaji vedske astrologije (Jyotish)

Cena za 40-urni tečaj: 336,00  320,00 
Za neštudente

Tečaji vedske astrologije (Jyotish)

Cena za 40-urni tečaj: 336,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
MODUL 1.1
Termin:
Po dogovoru
Dan:
Ura:
Učilnica:
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968