Individualno astrološko svetovanje

Pričetek:

Zakaj na djotiš svetovanje?

Ko smo naredili vse kar znamo, po svojih najboljših močeh, pa se nam še dogajajo ene in iste stvari. ali pa, ko se soočamo s problemi , za katere ne vidimo vzroka v tem življenju, takrat nam lahko pomaga djotiš. Mogoče že leta nepremišljeno ponavljamo tisto, kar smo se naučili, slišali od drugih in se ne vprašamo ali je resnično in koristno za naše življenje.

Pri djotiš svetovanju  osvetlimo našo pot, bolje spoznamo samega sebe. Soočimo se s tem,  zakaj v življenju delamo  tako kot delamo, mislimo kar mislimo. Začenjamo razumeti, zakaj se nam nekaj dogaja in zakaj gledamo na okoliščine tako kot gledamo?   Pri djotiš svetovanju lahko izveste veliko o sebi, o svojih značajskih potezah, nagnjenjih, svoje močne in tudi šibke sposobnosti.

Spremembe se zgodijo, ko mi spremenimo pogled na določene stvari oziroma naše percepcijo. Naše dojemanje nečesa, je naša percepcija. V starih vedskih spisih je zapisano, da je sedanjost proizvod preteklosti, toda hkrati tudi seme prihodnosti.

Namen djotiša je povečevanje svobodne volje posameznega človeka in da smo v harmoniji z naravnimi zakoni, ki jih predstavljajo planeti. V rojstni karti lahko z znanjem djotiša prepoznamo kako delujemo in s katerimi naravnimi zakoni smo skladni ali pa nismo skladni. Na vsakem djotiš svetovanju se poučite tudi o preventivnih tehnikah, s katerimi morebitne neskladnosti lahko spremenimo. Sem spadajo obredne zgodbe, mantre, dobra dela, darovanja.

Cena za tečaj:

Za neštudente

Individualno astrološko svetovanje

Cena za eno uro svetovanja: 76,32 
Za študente, dijake in osnovnošolce

Individualno astrološko svetovanje

Cena za eno uro svetovanja: 76,32 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
Svetovanje
Termin:
Dan:
Za termin pokličite!
Ura:
Učilnica:
Akcije:
Za termin pokličite!
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968