Nadaljevalni tečaj Mala vrata retorike

Pričetek: Po dogovoru

Zakaj se odločiti za nadaljevalni tečaj Mala vrata retorike?

Ste predhodno osvojili veščine in znanja na prvi stopnji Male šole retorike in si želite pridobljeno znanje še nadgraditi in razširiti? Potem je ta tečaj kot nalašč za vas! Pridružite se našemu 20-urnemu tečaju na Zavodu ŠOLT in postanite pravi mojster retorike.

Na vsakem srečanju boste pridobili teoretična spoznanja in nastopili pred kamero na točno določeno temo. Nastop nato skupaj analiziramo.Imeli boste možnost sodelovati tudi pri ostalih vajah, ki so zasnovane na osnovi vaših praktičnih potreb in tematike srečanja.

Potek nadaljevalnega tečaja retorike: 
Nadaljevalni tečaj mala vrata retorike je namenjen vsem, ki želite pritegniti pozornost, da vas bodo ne le poslušali, ampak tudi slišali. Naučili se boste, na kakšen način prepričevati, da boste prepričali sogovornika, spoznali boste, kako obvladati konfliktne situacije, jih odpravljati in izid obrniti sebi v prid (ne da bi pri tem prizadeli sogovornika). Prav tako boste spoznali kaj je asertivna komunikacija (morda bi vas zanimal tudi naš tečaj asertivnosti) in zakaj predstavlja ključ do uspešnega komuniciranja, naučili se boste ustrezno argumentirati, spoznali skrivnosti učinkovitega telefonskega pogovora. Na tečaju bodo tudi izpostavljene tiste “velike” napake, ki postajajo vse pogostejše pri dopisovanju in posledično boste tudi spoznali, kako učinkovito komunicirati po elektronski pošti. Nenazadnje pa se boste naučili tudi kako lahko z opazovanjem sogovornikov pridobimo koristne informacije za doseganje lastnega cilja.

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

Nadaljevalni tečaj Mala vrata retorike

Cena za 20-urni tečaj: 248,00  110,00 
Za neštudente

Nadaljevalni tečaj Mala vrata retorike

Cena za 20-urni tečaj: 248,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
retorika (nadaljevalni)
Termin:
Po dogovoru
Dan:
Ura:
Učilnica:
Akcije:
V jeseni 2022
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968