Tečaj klekljanja

Pričetek: Po dogovoru

Zakaj se odločiti za začetni tečaj klekljanja?

Cilj delavnice je začetnike naučiti osnov klekljanja. V primeru, da že imate predznanje na tem področju, vas bomo opremili z novimi znanji in vam pomagali, da se čim bolj izurite v tej slovenski tradicionalni umetnostni obrti. Pridite na Zavod ŠOLT in se naučite novih in zabavnih veščin s pomočjo prave strokovnjakinje!

OSNOVE POLPREMETA

Na 5-urni delavnici bomo spoznali tehniko polpremet, usvojili polpremet z notranjimi in zunanjimi postavki, dodajanje in odvzemanje parov v polpremetu.

S sabo prinesite vse osnovne pripomočke za klekljanje (bula, podstavek, kvačka, bucike, folija in škarjice) ter 2x po 8 parov klekljev z bombažnim sukancem debeline 30.

Če razpisano snov že znate kvačkati/klekljati, to navedite ob prijavi ali ne obrnite na izvajalko tečaja preko info@hudavolna.si in po želji vam za tečaj pripravi drugo vsebino.

Potek tečaja:
Program poteka v obliki delavnice z največ desetimi tečajniki in obsega v celoti 5 šolskih ur. Material za klekljanje bodo tečajniki dobili na tečaju. S seboj prinesite le škarje, prozorno samolepilno folijo, zvezek/beležnico in veliko dobre volje in veselja. Zaželeno je, da klekljate s svojimi pripomočki, po želji pa si lahko bulo in druge pripomočke izposodite tudi pri Zavodu Šolt.

 

Cena za tečaj:

Za neštudente

Začetni tečaj klekljanja

Cena za 5 šolskih ur: 65,00 
Za študente, dijake in osnovnošolce

Začetni tečaj klekljanja

Cena za 5 šolskih ur: 65,00  45,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
KLEKLANJE
Termin:
Po dogovoru
Dan:
Ura:
Učilnica:
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968