Tečaj digitalne fotografije

Pričetek: Po dogovoru

Zakaj se odločiti za tečaj digitalne fotografije?

20-urni tečaj je namenjen predvsem začetnim uporabnikom digitalnih fotoaparatov. Zaželeno je osnovno poznavanje računalnika in okolja Windows. Tečajniki morajo imeti svoje digitalne fotoaparate in osnovno priloženo dodatno opremo (kabli, polnilci, navodila, gonilniki).
Cilj našega tečaja na Zavodu ŠOLT je usposobiti posameznike za samostojno delo z digitalno fotografsko tehniko in predstaviti osnovno obdelavo fotografij na računalniku.

Vsebina in program:
a) Predavanja: zgodovina fotografije, zgradba in delovanje fotoaparata, vrste fotoaparatov, fotografska optika in objektivi, načini delovanja fotoaparata, uporaba svetlomerjev, uporaba bliskavic in ostalih virov umetne svetlobe, osnove fotografske estetike in kompozicije, digitalni zajem slike, funkcije digitalnih fotoaparatov.

b) Vaje: fotografiranje na terenu, analiziranje posnetkov, delo v računalniški učilnici – snemanje in arhiviranje fotografij, obdelava fotografij, izdelava kontaktnih kopij, retuširanje, estetska predstavitev fotografij, predstavitev osnovnih programov za obdelavo fotografij.

Oblike in metode dela:
Predavanja potekajo v obliki tečaja v učilnici, vaje pa potekajo v obliki delavnic na terenu in v računalniški učilnici. Pri teoretičnem delu programa je v skupini največ 10 tečajnikov, pri vajah pa od 5 do 10 tečajnikov (odvisno od vaje).
Za podrobnejše termine vaj se tečajniki dogovorijo s predavateljem. Med tečajem predavatelj tečajnikom tudi individualno pregleda fotoaparat in razloži načine delovanja.

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

Tečaj digitalne fotografije

Cena za tečaj: 180,00  140,00 
Za neštudente

Tečaj digitalne fotografije

Cena za tečaj: 180,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
FOTODIG
Termin:
Po dogovoru
Dan:
Ura:
Učilnica:
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968