Košarica tečajev
Domov Strokovni tečaji Digitalna pismenost

Digitalna pismenost

Zakaj se odločiti za tečaj Digitalna pismenost?

Naš tečaj Digitalna pismenost vam omogoča, da osvojite ključne veščine za uporabo pametnih naprav in osebnih računalnikov. Ne glede na vašo trenutno raven znanja, boste pri nas našli tečaj, ki ustreza vašim potrebam, od osnov do naprednih konceptov.

Digitalna pismenost je danes ključnega pomena za uspešno delovanje v digitalnem okolju, kar izboljšuje vašo konkurenčnost na trgu dela. Naši tečaji so dostopni vsem, ne glede na starost ali predhodno znanje, in vas bodo korak za korakom vodili do želenega nivoja digitalne spretnosti. Ponujamo vam individualno prilagojen pristop in interaktivno učno okolje, ki vam omogoča udobno in učinkovito učenje. Naši izkušeni predavatelji vam bodo pomagali premagati izzive digitalnega sveta in razviti samozavest pri uporabi tehnologije. Pripravite se, da postanete mojster digitalne pismenosti in izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja sodobna tehnologija.

Tečaj lahko obiskujete 12 ali 24 ur. V primeru, da želite obiskovati le 12-urni tečaj, oddate prijavo za 24-urni tečaj, v opombo pa vpišite: Obiskovanje 12-urnega tečaja.

Tečaji za
Študente in dijake in osnovnošolce

že od 96€ naprej

Tečaji za
Neštudente

že od 160€ naprej

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu digitalne pismenosti

Izberite vrsto tečaja

Digitalna pismenost I
Digitalna pismenost II

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .