Excel - osnovni tečaj

Pričetek: 01.03.2024

Zakaj se odločiti za tečaj Excela?

Microsoft Excel je današnjem času široko rabljeno in pomembno orodje, je vrhunski program za preglednice in zmogljivo orodje za ponazoritev podatkov in analizo. Tečaj je namenjen različnim uporabnikom za pridobivanje koristih in uporabnih informacij. Uporabljamo ga za podporo pri pisarniškemu poslovanju in za podporo pri odločanju.
Je orodje, ki se uporablja na vseh področjih življenja (študij, osebna uporaba, uporaba na delovnem mestu, …), zato si je dandanes težko predstavljati življenje brez te izredno uporabne aplikacije. Excel je poln uporabnih funkcij in orodij hkrati pa skriva veliko trikov in poznavanje le-teh nam močno olajša delo z njim. Pridružite se nam na Zavodu ŠOLT in se opremite z uporabnim znanjem, saj bomo naredili veliko vaj, s katerimi boste utrdili posamezne tematike.

Kaj pridobite?
Na osnovnem tečaju Excela boste pridobili vsa potrebna osnovna znanja, ki jih mora obvladati vsak uporabnik, v kolikor želi Excel uporabljati efektivno. Spoznali boste osnove uporabe programa Excel, to je delo s preglednicami- računskimi tabelami.

Naučili se boste samostojno izdelati tabelo, pripraviti izračune, oblikovati in izpisati preglednico. Spoznali boste najbolj uporabne funkcije ter se naučili samostojne izdelave in oblikovanja grafikonov. Za hitrejše izračune boste osvojili znanje za uporabo osnovnih matematičnih funkcij. Tako bodo težave zaradi urejanja večjih tabel postale preteklost.

Zahtevana in priporočena predznanja:

Zahtevano znanje:
osnovno poznavanje operacijskega sistema Windows.

Priporočeno znanje:
predelane tematike iz tečaja Word – osnovni.

Izvedba in trajanje tečaja:

Tečaj traja 18 pedagoških ur in se izvede v 6-ih srečanjih po 3 šolske ure (tečaj se torej zaključi v dveh tednih).

Za prijavo prosimo kliknite na spodnji gumb “Prijavi se” pod ustrezno ceno.

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

Excel - osnovni tečaj

Cena za 18-urni tečaj: 152,00  130,00 
Za neštudente

Excel - osnovni tečaj

Cena za 18-urni tečaj: 152,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
EXCEL (Osnovni)
Termin:
01.03.2024
Dan:
Petek (1x na teden)
Ura:
17:00
Učilnica:
preko spleta (ZOOM)
Akcije:
začetni tečaj
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968