Košarica tečajev
Domov Navtični tečaji Tečaji jadranja

Tečaji jadranja

Postanite odgovoren in samostojen član posadke in voditelj plovil!

Pridružite se našemu tečaju jadranja in odkrijte čarobnost morskega vetra, valov in svobode na obzorju. Naš tečaj jadranja je priložnost, da osvojite pomorske veščine pod vodstvom izkušenih in strokovno usposobljenih inštruktorjev. Z nami boste pridobili celovito znanje o jadranju, navigaciji, varnosti na morju in upravljanju plovil. S tečajem boste postali samozavesten in vešč jadralec, ki bo kos izzivom na odprtem morju. Ne samo, da boste pridobili praktične spretnosti, temveč tudi spoznali skupino enako navdušenih ljudi, ki delijo vašo strast do jadranja.

Naš tečaj jadranja ponuja edinstveno izkušnjo, saj združuje teorijo s praktičnimi vajami na jadrnici. Tako boste pridobili temeljno znanje o jadranju in hkrati spoznali, kako se obnašati na morju v različnih vremenskih razmerah. Poleg tega vam bo naš izkušen inštruktor zagotovil individualno pozornost in podporo pri vsakem koraku vašega učenja.

Pripravite se na nepozabno plovbo in razširite svoje obzorje z našim tečajem jadranja. Vstopite v svet morske pustolovščine in postanite mojster valov!

 

V ceno so zajeti naslednji stroški: najem jadrnice, tečaj, ki ga vodijo usposobljeni inštruktorji, translog, turistična taksa, bivanje na opremljeni jadrnici.

Dodatni stroški: hrana in pijača (po seznamu), gorivo plovila, eventuelni plačljiv privez, potni stroški do izhodišča (Zadar, Sukošan, Biograd…).

Za uspešno prijavo na tečaj jadranja je potrebno  

poravnati prijavnino v višini 150 €

Celotna cena tečaja znaša

379€

Tečaji za
Poslovne stranke

Pošljite povpraševanje

Tečaji v sklopu jadranja

Izberite vrsto tečaja

Tečaj jadranja

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .