Metode izobraževanja

Jezikovni tečaji

Metode dela obsegajo klasične prijeme ter predvsem delo v obliki študijskih delavnic, kar se v praksi odraža kot interaktivne vaje. Vsi tečaji potekajo s skriptami ali učbeniki ter so dodatno obogateni s podpornim gradivom (dodatni izročki in vaje, didaktičnimi igrami). Pri vsakem jezikovnem tečaju boste deležni celostnega paketa, kar pomeni, da boste na koncu opremljeni tudi s kulturnimi podatki in vedeli boste da Španci na zadnjo sredo v mesecu avgustu praznujejo festival, kjer se obmetavajo s paradižnikom in da Nemci z Oktoberfestom, en najbolj slavnih festivalov,  pričnejo že v mesecu septembru!

Pozornost se namenja vsem jezikovnim kompetencam, kar pomeni, da boste delali tako na slušnem, bralnem, govornem kot tudi pisnem izražanju! Naši predavatelji vas bodo vsekakor opremili z znanjem, da boste čim več odnesli z naših tečajev!

Programi potekajo v obliki tečajev v malih skupinah (od 6 do 9 tečajnikov, v najvišjih stopnjah so tudi od 3 do 4 tečajniki), saj smo prepričani, da je za jezikovno učenje  nujna čim manjša skupina, saj bo le tako vsak tečajnik dobil dovolj priložnosti za pravo učenje jezika ter, da postavi vsa vprašanja, ki se mu med učenjem novega jezika porodijo.

Strokovni tečaji

Strokovni tečaji potekajo v obliki teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del poteka v obliki tečaja v učilnici, medtem ko praktični del poteka na terenu, v temnici, ob strojih itd. odvisno od vrste tečaja. Če se boste pridružili tečaju klekljanja vam bo predavatelj najprej pokazal kaj vse potrebujete in vam pokazal sam proces, nato se boste lotili kvačkanja. Ne skrbite, naš predavatelj bo poskrbel zato, da se ne boste zakvačkali, temveč po koncu tečaja odnesli domov prikupno kapo, šal ali kaj drugega! Skupine tečajnikov so majhne: od 4 in do 16 tečajnikov v skupinah, kar omogoča predavatelju, da se vam posveti maksimalno.

Športni tečaji

Tečaji potekajo v skupinah do največ 16 tečajnikov v obliki predavanj in odvisno od tečaja, tudi praktičnih vaj. Pridružite se našim tečajem za voditelja čolna ali tečaju jadranja! Zakaj pa se nebi naučili za naslednje poletje jadrati?

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968