Portugalščina

Pričetek: 16.05.2024

Informacije o programu

Zakaj portugalščina?

Učenje portugalščine pomeni učenje romanskega jezika. Tako vam bo v pomoč prišlo predznanje španščine, italijanščine, francoščine in celo predznanje romunščine! Gre za zelo razširjen jezik, saj ga po vsem svetu govori kar 230 milijonov prebivalcev! Verjetno ste vedeli da tudi Brazilija govori portugalsko. Kaj pa Angola, Zelenortski otoki, Vzhodni Timor, Gvineja Bisao, Mozambik in države São Tome in Príncipe? Pridružite se nam na Zavodu ŠOLT in se pridružite temu perspektivnemu jeziku, saj boste tako osvojili jezik, ki velja za šesti najbolj govorjeni jezik na svetu!

In še nekaj zanimivosti:

  • Portugalska je najstarejša evropska država. Tako so njene meje nespremenjene že od leta 1139;
  • je uradni jezik kar devetih držav po celem svetu;
  • najstarejša knjigarna na svetu se nahaja v glavnem mestu Portugalske, v Lizboni. Knjigarna Bertrand je bila ustanovljena leta 1732.

 

TEČAJ V ŽIVO V UČILNICI: metode dela

Potek tečaja:

Obsegajo klasične prijeme, delno v obliki študijskih delavnic. Program poteka v obliki tečaja v manjših skupinah (od 6 do 9 tečajnikov, v najvišjih stopnjah tudi od 3 do 4 tečajniki). Po vsakem zaključku 30-urnega tečaja opravimo anketo med vsemi tečajniki (evalvacijski vprašalnik). Vsaka stopnja tečaja se konča s testom. Tečajnik, ki uspešno opravi test, dobi potrdilo.

TEČAJ V ŽIVO NA DALJAVO: naučite se portugalsko iz svojega najljubšega fotelja!

Potek tečaja:

Tečaj poteka večkrat tedensko po vnaprej določenem urniku (točen urnik objavljen spodaj) po dve ali tri šolske ure.  Tečaj poteka online, prek spletne platforme ZOOM ter s pomočjo spletnih učilnic. Pred začetkom tečaja vas kontaktira predavateljica/predavatelj, ki vam poda nadaljnja navodila v zvezi z izvajanjem tečaja.

Obvezna oprema:

Računalnik, tablica ali mobilni telefon, slušalke, skodelica kave in dobra volja 

Tečaj lahko poravnate tudi s spletnim plačilom (možnost plačila do 4 obroke). V ceno tečaja je vključena celotna učna literatura (možen prevzem tiskane oblike ali prek pošte Slovenija). Po opravljenem tečaju izpolnite kratko anketo o zadovoljstvu in prejmete certifikat o doseženi stopnji znanja.

POLETNI INTENZIVNI TEČAJI: kaj so poletni intenzivni jezikovni tečaji?

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji bodo potekali v Rožni dolini ali na Vojkovi ali Online, in sicer ob PONEDELJKIH, TORKIH, SREDAH in ČETRTKIH od 17:00 do 19:15 ali pa od 10:00 do 12:15 (kombinacija dopoldanskega in popoldanskega termina ni možna)


 TOČNI URNIKI SO OBJAVLJENI SPODAJ 


Tečajniki izberejo stopnjo, ki ustreza njihovemu predznanju na osnovi uvrstitvenega testa.

Razlaga oznak:

PORTUGALŠČINA 1
PORTUGALŠČINA 2
PORTUGALŠČINA 3
PORTUGALŠČINA 4
A1.1
A1.2
A1.3
A2.1

 

 

 

 

 

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

30-urni tečaji portugalščine

Cena za 30-urni tečaj: 239,00  186,00 
Za neštudente

30-urni tečaji portugalščine

Cena za 30-urni tečaj: 239,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
PORT1 (A1.1)
Termin:
16.05.2024
Dan:
Torek in četrtek (2x na teden)
Ura:
18:30
Učilnica:
preko spleta (ZOOM)
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968