50-urni osvežitveno-konverzacijski tečaj španščine

NOVO V PONUDBI!

Izpopolnite komunikacijo in obnovite znanje španščine iz svojega najljubšega fotelja!

50-urni osvežitveno-konverzacijski tečaj španščine pokriva 2 redna tečaja na Zavodu ŠOLT (osvežitveni tečaj in konverzacijski tečaj španščine) in pokriva ponovitev slovnične in konverzacijske strukture. Poudarek je na ponovitvi časov in slovnice, potrebnih za kompetentno sporazumevanje in konverzacije v tujem jeziku.

Osvežitveno-konverzacijski tečaj je namenjen vsem tistim, ki želijo sistematično in učinkovito obnoviti ter osvežiti slovnične strukture španskega jezika in ga aktivno uporabljati v vsakodnevnih situacijah.

Potek tečaja:

Tečaj poteka večkrat tedensko po vnaprej določenem urniku (točen urnik objavljen spodaj) po dve ali tri šolske ure. Tečaj poteka online, prek spletne platforme ZOOM. Pred začetkom tečaja vas kontaktira predavateljica/predavatelj, ki vam poda nadaljnja navodila v zvezi z izvajanjem tečaja.

Obvezna oprema:

Računalnik, tablica ali mobilni telefon, slušalke, skodelica kave in dobra volja

Tečaj lahko poravnate s spletnim plačilom (možnost plačila do 4 obroke). V ceno tečaja je vključena celotna učna literatura (možen prevzem tiskane oblike ali prek pošte Slovenija). Po opravljenem tečaju izpolnite kratko anketo o zadovoljstvu in prejmete certifikat o doseženi stopnji znanja.

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

50-urni osvežitveno-konverzacijski tečaj španščine

Cena za 50-urni tečaj: 335,00  285,00 
Za neštudente

50-urni osvežitveno-konverzacijski tečaj španščine

Cena za 50-urni tečaj: 335,00 

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968