50-urni online osvežitveno-konverzacijski tečaj ruščine

Pričetek: Po dogovoru

NOVO V PONUDBI!

Izpopolnite komunikacijo in obnovite znanje ruščine iz svojega najljubšega fotelja!

50-urni osvežitveno-konverzacijski tečaj ruščine pokriva 2 redna tečaja na Zavodu ŠOLT (osvežitveni tečaj in konverzacijski tečaj ruščine) in pokriva ponovitev slovnične in konverzacijske strukture. Poudarek je na ponovitvi časov in slovnice, potrebnih za kompetentno sporazumevanje in konverzacije v tujem jeziku.

Osvežitveno-konverzacijski tečaj je namenjen vsem tistim, ki želijo sistematično in učinkovito obnoviti ter osvežiti slovnične strukture ruskega jezika in ga aktivno uporabljati v vsakodnevnih situacijah.

Potek tečaja:

Tečaj poteka večkrat tedensko po vnaprej določenem urniku (točen urnik objavljen spodaj) po dve ali tri šolske ure. Tečaj poteka online, prek spletne platforme Skype ali ZOOM. Pred začetkom tečaja vas kontaktira predavateljica/predavatelj, ki vam poda nadaljnja navodila v zvezi z izvajanjem tečaja.

Obvezna oprema:

Računalnik, tablica ali mobilni telefon, slušalke, skodelica kave in dobra volja

Tečaj lahko poravnate tudi s spletnim plačilom (možnost plačila do 4 obroke). V ceno tečaja je vključena celotna učna literatura (možen prevzem tiskane oblike ali prek pošte Slovenija). Po opravljenem tečaju izpolnite kratko anketo o zadovoljstvu in prejmete certifikat o doseženi stopnji znanja.

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

50-urni osvežitveno-konverzacijski tečaj ruščine

Cena za 50-urni tečaj: 335,00  285,00 
Za neštudente

50-urni osvežitveno-konverzacijski tečaj ruščine

Cena za 50-urni tečaj: 335,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
RUSOSV+K
Termin:
Po dogovoru
Dan:
Ura:
Učilnica:
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968