60-urni osvežitveno - konverzacijski tečaj nemščine

Pričetek:

NOVO V PONUDBI!

Izpopolnite komunikacijo in obnovite znanje nemščine iz svojega najljubšega fotelja!

60-urni osvežitveno-konverzacijski tečaj nemščine pokriva 2 redna tečaja na Zavodu ŠOLT (osvežitveni tečaj in konverzacijski tečaj nemščine) in pokriva ponovitev slovnične in konverzacijske strukture. Poudarek je na ponovitvi časov in slovnice, potrebnih za kompetentno sporazumevanje in konverzacije v tujem jeziku.

Osvežitveno-konverzacijski tečaj je namenjen vsem tistim, ki želijo sistematično in učinkovito obnoviti ter osvežiti slovnične strukture nemškega jezika in ga aktivno uporabljati v vsakodnevnih situacijah.

Potek tečaja:

Tečaj poteka večkrat tedensko po vnaprej določenem urniku (točen urnik objavljen spodaj) po dve ali tri šolske ure. Tečaj poteka online, prek spletne platforme Skype ali ZOOM. Pred začetkom tečaja vas kontaktira predavateljica/predavatelj, ki vam poda nadaljnja navodila v zvezi z izvajanjem tečaja.

Obvezna oprema:

Računalnik, tablica ali mobilni telefon, slušalke, skodelica kave in dobra volja

Tečaj lahko poravnate tudi s spletnim plačilom (možnost plačila do 4 obroke). V ceno tečaja je vključena celotna učna literatura (možen prevzem tiskane oblike ali prek pošte Slovenija). Po opravljenem tečaju izpolnite kratko anketo o zadovoljstvu in prejmete certifikat o doseženi stopnji znanja.

Cena za tečaj:

Za neštudente

60-urni osvežitveno - konverzacijski tečaj nemščine

455,00 
Za študente, dijake in osnovnošolce

60-urni osvežitveno - konverzacijski tečaj nemščine

455,00  325,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
NEMOSV+K (B2 raven)
Termin:
Dan:
Ura:
Učilnica:
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968