Tečaj hindujščine

Cilji

  •  Pripraviti tečajnike na razumevanje pogovornega jezika v preprostih situacijah, razumevanje preprostih pisanih besedil in ustnega komuniciranja v nižjih stopnjah.
  • Usposobiti posameznike za govorno sporazumevanje v praktično vseh vsakdanjih situacijah.
  • Pridobiti kompetence za vsakdanje pisno sporazumevanje ter razvijanje spretnosti pripovedovanja v višjih stopnjah.

Prednosti

Ena izmed prednosti jezikovnih tečajev na ŠOLT-u je sproščenost. Različne težavnostne stopnje vam omogočajo, da obiskujete skupino, ki ustreza vašemu znanju in željam. Majhne skupine zagotavljajo, da se vam učitelj res lahko posveti in da je delo dinamično. Tečaji so intenzivni, zato se v kratkem času naučite veliko.

Prednost so tudi nizke cene.

Metode dela

Metode obsegajo klasične prijeme, delno v obliki študijskih delavnic. Program poteka v obliki tečaja v majhnih skupinah (od 6 do 9 tečajnikov, v najvišjih stopnjah tudi od 3 do 4 tečajniki).

Način evalviranja poteka jezikovnega programa

Po vsakem zaključku 30-urnega tečaja opravimo anketo med vsemi tečajniki (evalvacijski vprašalnik). Vsaka stopnja tečaja se konča s testom. Tečajnik, ki uspešno opravi test, dobi potrdilo.

Trajanje in potek jezikovnih tečajev

Jezikovni tečaji HINDUJŠČINE trajajo 30 šolskih ur in potekajo:

  • 1-krat tedensko po 3 šolske ure, ob 18.30 uri na Vojkovi.

Tečaj se zaključi v 2 mesecih oz 2,5 meseca.

POLETNI INTENZIVNI TEČAJI :

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji bodo potekali v Rožni dolini ali na Vojkovi, in sicer ob PONEDELJKIH, TORKIH, SREDAH in ČETRTKIH od 17:00 do 19:15 ali pa od 10:00 do 12:15 (dopoldanski oziroma popoldanski termin si izberete sami, obiskujete le enega)

Cena za tečaj:

Za študente in dijake Uni LJ

Tečaj hindujščine

191,00  149,00 
Za študente ostalih univerz

Tečaj hindujščine

191,00  168,00 
Za neštudente

Tečaj hindujščine

191,00 

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968