Osvežitveni tečaj francoščine

Pričetek: Po dogovoru

Informacije o programu

Metode dela

Obsegajo klasične prijeme, delno v obliki študijskih delavnic. Program poteka v obliki tečaja v manjših skupinah (od 6 do 9 tečajnikov, v najvišjih stopnjah tudi od 3 do 4 tečajniki). Po vsakem zaključku 30-urnega tečaja opravimo anketo med vsemi tečajniki (evalvacijski vprašalnik). Vsaka stopnja tečaja se konča s testom. Tečajnik, ki uspešno opravi test, dobi potrdilo.

Vsebina

Osvežitvena stopnja 1 (FRAOSV1) – tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili dve leti in so spoznali osnovne strukture. Primeren je za tiste, ki bi želeli z učenjem nadaljevati na peti stopnji (FRA5), vendar bi predhodno radi obnovili v preteklosti že pridobljeno znanje.

Osvežitvena stopnja 2 (FRAOSV2) – tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili štiri leta in so spoznali tudi zahtevnejše slovnične in konverzacijske strukture. Primeren je za tiste, ki bi želeli z učenjem nadaljevati na deveti stopnji (FRA9), vendar bi predhodno radi obnovili v preteklosti že pridobljeno znanje. Po opravljenem osvežitvenem tečaju druge stopnje lahko nadaljujejo tudi s konverzacijskimi tečaji.

KAJ SO POLETNI INTENZIVNI JEZIKOVNI TEČAJI?

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji bodo potekali v Rožni dolini ali na Vojkovi, in sicer ob PONEDELJKIH, TORKIH, SREDAH in ČETRTKIH od 17:00 do 19:15 ali pa od 10:00 do 12:15 (kombinacija dopoldanskega in popoldanskega termina ni možna)


 URNIKI SO OBJAVLJENI SPODAJ 


Tečajniki izberejo stopnjo, ki ustreza njihovemu predznanju na osnovi uvrstitvenega testa.

*4 tečajniki predstavljajo minimalno število oseb za izvedbo tečaja

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

Osvežitveni tečaj francoščine

239,00  186,00 
Za neštudente

Osvežitveni tečaj francoščine

239,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
FRAOSV1
Termin:
Po dogovoru
Dan:
Ura:
Učilnica:
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968