Tečaj pisanja v angleščini

Pričetek: Po dogovoru

Informacije o programu

Cilj

Tečaj je namenjen tako dijakom in študentom kot tudi vsem ostalim, željnim izpopolnjevanja svojih pisnih večin za potrebe izobraževanja ali dela.

Udeleženci se urijo v pisanju poročil, pisem, elektronske pošte, člankov, kritik in esejev; skozi lastne izdelke in ostala besedila raziskujejo prvine učinkovitega pisanja in vadijo povezovanje misli, organizacijo, kritično razmišljanje ter se spoznavajo z najpogostejšimi slovničnimi napakami, ki se pojavljajo pri pisanju v angleškem jeziku.

Obseg tečaja je 60 ur, in sicer pet ur tedensko: enkrat po dve in enkrat po tri šolske ure. Tako lahko tečajniki velik del pisnih nalog vadijo ne le kot domačo zadolžitev temveč tudi v prisotnosti profesorja.

Tečaj je primeren za vse od 1. letnika srednjih šol in gimnazij naprej.

Prednosti

Prednosti jezikovnih tečajev na ŠOLT-u so sproščenost, različne težavnostne stopnje vam omogočajo, da obiskujete skupino, ki ustreza vašemu znanju, majhne skupine zagotavljajo, da se vam učitelj res lahko posveti in da je delo dinamično. Tečaji so intenzivni, zato se v kratkem času naučite veliko. Prednost so tudi nizke cene. Obsegajo klasične prijeme, delno v obliki študijskih delavnic. Program poteka v obliki tečaja v malih skupinah (od 6 do 9 tečajnikov, v najvišjih stopnjah tudi od 3 do 4 tečajniki).

Način evalvacije poteka jezikovnega programa: po vsakem zaključku 60-urnega tečaja opravimo anketo med vsemi tečajniki (evalvacijski vprašalnik). Vsaka stopnja tečaja se konča s testom. Tečajnik, ki uspešno opravi test, dobi potrdilo.

 


 URNIKI SO OBJAVLJENI SPODAJ 


 

 

 

Cena za tečaj:

Za neštudente

Tečaj pisanja v angleščini

Cena 60-urnega tečaja 399,00 
Za študente, dijake in osnovnošolce

Tečaj pisanja v angleščini

Cena 60-urnega tečaja 399,00  298,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
Pisanje v angleščini
Termin:
Po dogovoru
Dan:
Ura:
Učilnica:
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968