Poslovno in uradno pisanje v angleščini

Pričetek: 19.10.2023

Informacije o programu

Cilj

Tečaj je namenjen predvsem zaposlenim, ki želijo izpopolniti svoje znanje pisanja v angleščini  ter si poenostaviti in izboljšati vsakodnevno pisno komunikacijo pri delu s tujimi partnerji.

V sklopu tečaja, ki obsega 30 ur in traja dvakrat tedensko po dve šolski uri, posvečamo pozornost predvsem sami organizaciji oz. pripravi na pisanje, oblikovanju stavkov, odstavkov in celote, etiketi, najpogostejšim napakam ter čimboljšemu izkoristku svojega znanja jezika.

Prednosti

Prednosti jezikovnih tečajev na ŠOLT-u so sproščenost, različne težavnostne stopnje vam omogočajo, da obiskujete skupino, ki ustreza vašemu znanju, majhne skupine zagotavljajo, da se vam učitelj res lahko posveti in da je delo dinamično. Tečaji so intenzivni, zato se v kratkem času naučite veliko. Prednost so tudi nizke cene. Obsegajo klasične prijeme, delno v obliki študijskih delavnic. Program poteka v obliki tečaja v malih skupinah (od 6 do 9 tečajnikov, v najvišjih stopnjah tudi od 3 do 4 tečajniki).

Način evalvacije poteka jezikovnega programa: po vsakem zaključku 30-urnega tečaja opravimo anketo med vsemi tečajniki (evalvacijski vprašalnik). Vsaka stopnja tečaja se konča s testom. Tečajnik, ki uspešno opravi test, dobi potrdilo.

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

Poslovno in uradno pisanje v angleščini

Cena 30-urnega tečaja: 239,00  186,00 
Za neštudente

Poslovno in uradno pisanje v angleščini

Cena 30-urnega tečaja: 239,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
PP v angleščini
Termin:
19.10.2023
Dan:
Torek in četrtek (2x na teden)
Ura:
17:00
Učilnica:
v živo v Rožni dolini
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968