Angleščina - priprava na izpit CAE

Informacije o programu

Pripravljalni tečaj za izpit CAE (Certificate in Advanced English)

Izpit CAE je eden izmed mednarodno priznanih ESOL izpitov Univerze v Cambridgeu, ki služi kot dokazilo o znanju angleškega jezika pri vpisu na tuje šole (zadostuje pri vpisu na številne univerze v Veliki Britaniji in ZDA), pri iskanju dela v tujini in pri zaprositvi za vizo.

Izpit lahko opravljate pisno preko British Councila. V primeru, da se na izpit prijavljate v okviru skupine, vam je omogočeno tudi opravljanje preko računalnika.

CAE ima časovno neomejeno veljavnost, kandidati s posebnimi potrebami pa ga lahko opravljajo v prilagojenih pogojih.

Komu je namenjen?

Izpit CAE ustreza jezikovni ravni C1 po priporočilih Sveta Evrope, zato je pripravljalni tečaj namenjen tistim, ki imajo že dobro predhodno znanje angleškega jezika in iščejo zahtevnejši tečaj angleščine ali pa zadostno dokazilo o znanju jezika za študij oz. delo v tujini.

Kako bo potekal pripravljalni tečaj?

Pripravljalni tečaj traja 60 šolskih ur in traja 3 mesce.

Pri pripravah na izpit CAE tečajniki usvajajo veščine na področjih govora, slušnega razumevanja, bralnega razumevanja, pisanja, slovnice ter besedišča. Spoznajo se z vajami, ki jih izpit vsebuje, poudarek pa je na čimbolj samostojni rabi jezika.

Tečajniki se seznanijo tudi s posebnostmi izpita in z najprimernejšo študijsko literaturo, veščine pa razvijajo tako preko vaj, ki se pojavljajo na izpitu, kot tudi preko aktualnih tem in člankov.

V kolikor ste v dvomih, če omenjeni izpit in tečaj ustrezata vašemu znanju angleščine, vam nudimo tudi predhodno posvetovanje s profesorjem, ki tečaj vodi.

Tečaj se izvaja 6 ur tedensko in sicer:
PONEDELJEK  in SREDA: 18.30–21.00 (med tečajem je 15 min odmora) za Bežigradom, Vojkova 63.

Več o Cambridge ESOL izpitih:

Cena za tečaj:

Za študente in dijake Uni LJ

Angleščina - priprava na izpit CAE

380,00  296,44 
Za študente ostalih univerz

Angleščina - priprava na izpit CAE

380,00  334,40 
Za neštudente

Angleščina - priprava na izpit CAE

380,00 

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968