Osvežitveni tečaj angleščine

Pričetek: 18.10.2023

Informacije o programu

TEČAJ V ŽIVO V UČILNICI IN PREKO SPLETA (ZOOM) t.i. HIBRIDNA IZVEDBA TEČAJA

Cilj

Osnovni cilji naših jezikovnih programov so pripraviti tečajnike na razumevanje pogovornega jezika v preprostih situacijah, razumevanje preprostih pisanih besedil in ustnega komuniciranja v nižjih stopnjah, pa tudi usposobitev za govorno sporazumevanje v praktično vseh vsakdanjih situacijah, za vsakdanje pisno sporazumevanje ter razvijanje spretnosti pripovedovanja v višjih stopnjah. Cilj osvežitvenih tečajev je razvijanje sposobnosti razumevanja avtentičnih sporočil v slušni in pisni obliki ter razvijanje spretnosti pisanja besedil v tujem jeziku. S poslovnimi jezikovnimi tečaji pa pripravimo tečajnike na samozavestno uporabo jezika tudi na poslovnem področju.

Na osvežitvenih jezikovnih tečajih je poudarek na ponavljanju in usvajanju slovničnih struktur, potrebnih za kompetentno sporazumevanje v tujem jeziku.

Osvežitvena stopnja 1 – tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili tri ali štiri leta in so spoznali osnovne strukture. Primeren je za tiste, ki bi želeli z učenjem nadaljevati na peti stopnji, vendar bi predhodno radi obnovili v preteklosti že pridobljeno znanje.

Osvežitvena stopnja 2 – tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili kot prvi tuj jezik in so spoznali tudi zahtevnejše slovnične in konverzacijske strukture. Po opravljenem osvežitvenem tečaju druge stopnje lahko nadaljujejo s konverzacijskimi tečaji.

Prednosti

Prednosti jezikovnih tečajev na ŠOLT-u so sproščenost, različne težavnostne stopnje vam omogočajo, da obiskujete skupino, ki ustreza vašemu znanju, majhne skupine zagotavljajo, da se vam učitelj res lahko posveti in da je delo dinamično. Tečaji so intenzivni, zato se v kratkem času naučite veliko. Prednost so tudi nizke cene. Obsegajo klasične prijeme, delno v obliki študijskih delavnic. Program poteka v obliki tečaja v malih skupinah (od 6 do 9 tečajnikov, v najvišjih stopnjah tudi od 3 do 4 tečajniki).

Način evalvacije poteka jezikovnega programa: po vsakem zaključku 30-urnega tečaja opravimo anketo med vsemi tečajniki (evalvacijski vprašalnik). Vsaka stopnja tečaja se konča s testom. Tečajnik, ki uspešno opravi test, dobi potrdilo.

TEČAJ V ŽIVO NA DALJAVO: obnovite znanje angleškega jezika iz svojega najljubšega fotelja!

Potek tečaja:

Tečaj poteka večkrat tedensko po vnaprej določenem urniku (točen urnik objavljen spodaj) po dve ali tri šolske ure.  Tečaj poteka online, prek spletne ZOOM ter s pomočjo spletnih učilnic. Pred začetkom tečaja vas kontaktira predavateljica/predavatelj, ki vam poda nadaljnja navodila v zvezi z izvajanjem tečaja.

Obvezna oprema:

Računalnik, tablica ali mobilni telefon, slušalke, skodelica kave in dobra volja 

Tečaj lahko poravnate tudi s spletnim plačilom (možnost plačila do 4 obroke). V ceno tečaja je vključena celotno učno gradivo (možen prevzem tiskane oblike ali prek pošte Slovenija). Po opravljenem tečaju izpolnite kratko anketo o zadovoljstvu in prejmete certifikat o doseženi stopnji znanja.

POLETNI INTENZIVNI TEČAJI: kaj so poletni intenzivni jezikovni tečaji?

Poletni intenzivni jezikovni tečaji so 30-urni tečaji, ki se končajo v dveh tednih in pol. Tečaji bodo potekali v Rožni dolini ali na Vojkovi ali Online, in sicer ob PONEDELJKIH, TORKIH, SREDAH in ČETRTKIH od 17:00 do 19:15 ali pa od 10:00 do 12:15 (kombinacija dopoldanskega in popoldanskega termina ni možna)

 URNIKI SO OBJAVLJENI SPODAJ 


Tečajniki izberejo stopnjo, ki ustreza njihovemu predznanju, na osnovi uvrstitvenega testa.

*4 tečajniki predstavljajo minimalno število oseb za izvedbo tečaja

Cena za tečaj:

Za študente, dijake in osnovnošolce

Osvežitveni tečaj angleščine

Cena za 30-urni tečaj: 239,00  186,00 
Za neštudente

Osvežitveni tečaj angleščine

Cena za 30-urni tečaj: 239,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
ANGOSV1 (A2 raven)
Termin:
18.10.2023
Dan:
Ponedeljek in sreda (2x na teden)
Ura:
20:15
Učilnica:
Preko spleta (ZOOM)
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava
Tečaj:
ANGOSV2 (B1)
Termin:
19.10.2023
Dan:
Torek in četrtek (2x na teden)
Ura:
18:30
Učilnica:
Preko spleta (ZOOM)
Akcije:
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968