Osvežitveni tečaj angleščine 1 (A2 nivo)

Obnovite znanje angleščine iz svojega najljubšega fotelja!

Osvežitvena stopnja 1 – tečaj je namenjen udeležencem, ki so se jezika učili tri ali štiri leta in so spoznali osnovne strukture. Primeren je za tiste, ki bi želeli z učenjem nadaljevati, vendar bi predhodno radi obnovili v preteklosti že pridobljeno znanje.

Potek tečaja:

Tečaj poteka večkrat tedensko po vnaprej določenem urniku (točen urnik objavljen spodaj) po dve ali tri šolske ure.  Tečaj poteka online, prek spletne platforme Skype ali ZOOM ter s pomočjo spletnih učilnic. Pred začetkom tečaja vas kontaktira predavateljica/predavatelj, ki vam poda nadaljnja navodila v zvezi z izvajanjem tečaja.

Obvezna oprema:

Računalnik, tablica ali mobilni telefon, slušalke, skodelica kave in dobra volja 😊

Tečaj lahko poravnate le s spletnim plačilom (možnost plačila do 4 obroke). V ceno tečaja je vključena celotna učna literatura (možen prevzem tiskane oblike ali prek pošte Slovenija). Po opravljenem tečaju izpolnite kratko anketo o zadovoljstvu in prejmete certifikat o doseženi stopnji znanja.

Cena za tečaj:

Za neštudente

Osvežitveni tečaj angleščine 1 (A2 nivo)

30-urni online tečaj 191,00 
Za študente in dijake Uni LJ

Osvežitveni tečaj angleščine 1 (A2 nivo)

30-urni online tečaj 191,00  149,00 
Za študente ostalih univerz

Osvežitveni tečaj angleščine 1 (A2 nivo)

30-urni online tečaj 191,00  168,00 

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968