LinkedIn

Pričetek:

Program  intenzivne delavnice:

LinkedIn je poslovno omrežje, ki se uporablja za online mreženje. Skozi LinkedIn delavnico se bomo sprehodili v treh korakih.

Sklop 1: Spoznamo se s poslovnim omrežjem LinkedIn 

Odkrijemo, zakaj ga potrebujemo, kdaj nam koristi, kaj lahko pove o nas in kaj lahko prek LinkedIna mi izvemo o drugih. Naučimo se hitrih osnov uporabe in se spoznamo z njegovimi lastnostmi. Spoznali bomo, zakaj je to omrežje tako posebno in hkrati tako pomembno.

Sklop 2: Pripravimo svoj LinkedIn profil 

Izpolnili bomo polja z informacijami o sebi in začeli z gradnjo mreže na LinkedInu. Pogovorili se bomo, kako se povezujemo z drugimi ter s kom se povezujem. Z dobro pripravljenim LinkedIN profilom si lahko izboljšamo zaposlitvene možnosti.

Sklop 3: Priprava pisanja objav na LinkedIn 

Profil imam; kaj pa sedaj? Pogovorili se bomo o pisanju objav na LinkedIn; kako se odzovemo na druge vsebine ter kako pripravimo lastne. Stil komuniciranja in seveda vsebina sta na LinkedInu še kako pomembna! Pripravili bomo prvo vsebino, ki jo lahko (po želji) tudi takoj objavimo.

Termini: 1x mesečno po 1-2x na teden po 3 šolske ure v  učilnici na Vojkovi 63 v Ljubljani  (6 šolskih ur).

Zakaj se odločiti za delavnico LinkedIn? 

Cilj delavnice:

  • Pripravimo svoj LinkedIn profil, s katerim si lahko izboljšamo zaposlitvene možnosti.
  • Pripravimo svojo objavo na LinkedIn svojem profilu.
  • Spoznamo se s poslovnim omrežjem LinkedIn, naučimo se hitrih osnov uporabe in zakaj je to omrežje pomembno.

Oblike in metode dela delavnice:

Delo poteka v obliki delavnice, ki temelji na sprotnem delu tečajnikov. Priprava praktičnega pisnega izdelka poteka ves čas izobraževanja. Vzdušje je interaktivno in sproščeno, odprto za vprašanja in informacije.  Skupina obsega od 5 do 10 udeležencev. Delavnica traja 6 šolskih ur.

Kdo se udeležuje LinkedIn delavnice?

Tisti, ki želite odpreti svoj profil, objavljati svojo vsebino, slediti in deliti objave na tem profesionalnem mediju za povezovanje v poslovnih svetu, ki ima več 540 milijonom uporabnikov.

Tisti, ki boste šele vstopili v poslovne vode ali ste začetniki v poslovnih vodah, ste iskalec prve ali novih zaposlitvenih priložnosti in podjetij, želite s fotografijami in videi krepiti prepoznavnost svoje blagovne znamke, graditi odnos s sledilci in drugi.

Cena za tečaj:

Za neštudente

LinkedIn delavnica

99,00 
Za študente, dijake in osnovnošolce

LinkedIn delavnica

99,00  79,00 

Termini in prijava:

Tečaj
Pričetek
Dan
Ura
Učilnica
Akcije
Vaš status
Prijava
Tečaj:
IN
Termin:
Dan:
Ura:
Učilnica:
v živo na Vojkovi 63
Akcije:
intenzivna delavnica
Status:
Izberite status
Dodaj v košarico:
Prijava

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968